Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-09@04:01:27 GMT

توییتر پیام دونالد ترامپ را نشانه گذاری کرد

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۸۵۵۱۲

توییتر پیام دونالد ترامپ را نشانه گذاری کرد

شبکه توییتر که از مهم‌ترین «ابزارهای اطلاع‌رسانی» دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا محسوب می‌شود، به یکی از توییت‌های او اخطاری افزوده است و با این اقدام امکان درست‌سنجی آن را فراهم کرده است.

میان دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و شبکه توییتر تنش درگرفته است؛ شبکه‌ای که از مهم‌ترین «ابزارهای اطلاع‌رسانی» او محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ روز سه‌شنبه ۶ خرداد (۲۶ ماه مه) در یکی از پیام‌های توییتری خود مدعی شد که رأی دادن از طریق پستی تقلب گسترده در انتخابات پیش‌روی آمریکا در ماه نوامبر را به دنبال خواهد داشت.

رئیس جمهوری آمریکا در این توییت مدعی شده است که در صورت رأی‌گیری پستی «صندوق‌های رأی به سرقت خواهند رفت، برگه‌های رأی جعل شده و حتی به طور غیرقانونی چاپ و به طور جعلی امضا می‌شوند».

شبکه توییتر این پیام‌ها را با علامت تعجبی به رنگ آبی نشانه‌گذاری کرده که به کاربران این شبکه امکان درست‌سنجی آن را می‌دهد و آنان می‌توانند با مراجعه به لینک‌های پیوند داده شده اطلاعات و داده‌های دقیقی در این باره کسب کنند.

به باور مسئولان توییتر ترامپ با پیام خود این ادعای غیرمستند را منتشر کرده که انتخابات پستی به تقلب انتخاباتی می‌انجامد.

شبکه توییتر از آغاز ماه مه امکان درست‌سنجی توییت‌ها را فراهم کرده است تا از جمله از انتشار اطلاعات نادرست و جعلی در رابطه با پاندمی کرونا و بیماری کووید ۱۹ جلوگیری کند. البته این اقدام به طور کلی در راه راستی‌آزمایی اطلاعات منتشره صورت گرفته است.

در اخطاری که به توییت رئیس جمهوری آمریکا افزوده شده، آمده است: «اطلاعات درست و حقایق مربوط به رأی‌دهی از طریق پستی را دریافت کنید». کاربران از طریق این لینک به مقاله‌های خبری درباره ادعای ترامپ هدایت می‌شوند.

به نوشته توییتر، کارشناسان می‌گویند که رای‌دهی از طریق پستی به ندرت با تقلبات انتخاباتی همراه است. توییتر در این راستا به گزارش‌های سی‌ان‌ان، واشنگتن پست و دیگر رسانه‌های آمریکایی اشاره می‌کند که در گزارش‌های خود ادعاهایی اینگونه را «بی‌اساس» دانسته و رد کرده‌اند.

ترامپ در پی افزوده شدن اخطار درست‌سنجی به توییتش واکنشی تند به توییتر نشان داده و این شبکه را به «مداخله در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا» متهم کرده است.

او در پیامی توییتری که در واکنش به این اقدام منتشر کرد، نوشت: «توییتر آزادی بیان را سرکوب می‌کند و من به عنوان رئیس جمهور اجازه چنین چیزی را نخواهم داد».

دونالد ترامپ بارها رسانه‌ها و شبکه‌های بزرگ اجتماعی را به داشتن موضعی ضد خود متهم کرده است؛ ادعایی که این شبکه‌ها آن را رد کرده و بی‌اساس می‌خوانند.

شبکه توییتر برای دونالد ترامپ یکی از مهم‌ترین کانال‌ها جهت انتشار پیام‌های سیاسی‌اش است. او پیوسته از این شبکه استفاده می‌کند تا به رقیبان و مخالفان خود بتازد، ادعا‌های خود در مورد تئوری‌های توطئه را مطرح کند و همچنین عملکرد دولت خود را بستاید.

منتقدان ترامپ معتقدند که ترامپ در بسیاری از توییت‌های خود واقعیت را به گونه‌ای دیگر جلوه داده و داده‌ها و حقایق را نقض می‌کند.

این نخستین بار است که شبکه توییتر دست به نشانه‌گذاری پیام رئیس جمهوری آمریکا به منظور درست‌سنجی زده است.
شبکه توییتر این پیام‌ها را با علامت تعجبی به رنگ آبی نشانه‌گذاری کرده که به کاربران این شبکه امکان درست‌سنجی آن را می‌دهد برچسب هاانتخابات ریاست جمهوری آمریکا ایالات متحده آمریکا توییتر خبرگزاری دویچه وله (Deutsche Welle) دونالد ترامپ روزنامه واشینگتن پست (The Washington Post) شبکه خبری سی‌ان‌ان (CNN)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ایالات متحده آمریکا توییتر دونالد ترامپ شبکه خبری سی ان ان CNN آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو رئیس جمهوری آمریکا دونالد ترامپ نشانه گذاری شبکه توییتر پیام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۵۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ حسن منصوری معاون فنی پلیس فتا فراجا گفت: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده‌های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی، عدم فعال‌سازی رمز تایید دومرحله‌ای و استفاده از رمز و پسوردهای آسان و قابل حدس است.

وی اعلام کرد: عدم فعال‌سازی تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک و دسترسی غیر مجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه اجتماعی و پیام‌رسان‌هاست.

این مقام مسئول ادامه داد: افراد کلاهبردار با سوءاستفاده از عدم آگاهی و سهل‌انگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی به راحتی نسبت به هک حساب‌های کاربری آنان در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کنند.

وی با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیر مجاز به حساب‌های کاربری افراد افزود: مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند، ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و بعضا محرمانه افراد، اخاذی و باج‌گیری سایبری را آغاز می‌کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا در ادامه ضمن توضیح ارتکاب این شگرد توسط افراد سودجو گفت: در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده، ارائه خدمات یا مساعدت مالی فراهم می‌کنند.

سرهنگ منصوری از عموم مردم خواست با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس روی شبکه‌های اجتماعی، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی و داشبورد حساب (Account) گزینه تایید دومرحله‌ای (two- stepverification) را انتخاب و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم روی ایمیل شخصی اقدام کنند.

این مقام سایبری همچنین به هموطنان توصیه کرد: در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی، با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰، از خدمات مشاوره‌ای این پلیس بهره‌مند شوند.

کد خبر 850355 منبع: ایسنا برچسب‌ها شبکه‌ اجتماعی خبر مهم پلیس فتا جرایم سایبر

دیگر خبرها

  • تعویق زمان برگزاری دادگاه دونالد ترامپ
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • خیزش دانشجویی نشانه آگاهی نسل جوان آمریکا است
  • پیام پوتین به غرب در آیین تحلیف
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است