Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسن عنایتی عصر دوشنبه در جلسه شورای کشاورزی استان با بیان اینکه تلاش مدیران بخش کشاورزی مازندران در تأمین امنیت غذایی ستودنی است چراکه سفره مردم به فعالیت ما بستگی دارد و در سخت‌ترین شرایط توانستیم مایحتاج ضروری مردم را تأمین کنیم، افزود: موتور محرکه سازمان، نیروی انسانی است و توجه به جانشین پروری مورد تاکید است و نگرش‌ها به سمت و سوی بکارگیری افراد جدید با انرژی و انگیزه جدید برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نیروهای ارزشمند و اثرگذار را در هر کجای مجموعه سازمان تا سطح مراکز شناسایی و بکارگیری کنید تا با شتاب بیشتری حرکت کنیم، شرایط و وظایف خودمان را مطابقت دهیم و اعتمادسازی کنیم تا در سایه این اعتماد به بهره‌وری مطلوب برسیم.

وی یادآور شد: مدیران باید برنامه کاری داشته باشند و برنامه خود را ارائه داده و بر همان اساس ارزیابی خواهند شد و دانش‌بنیان کردن کشاورزی منجر به ایجاد تحول در کشاورزی استان خواهد شد و همه مدیران روی این اصل تمرکز کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اظهار اینکه افزایش تولید و بهره‌وری و کاهش هزینه تولید با کشاورزی دانش‌بنیان محقق خواهد شد، گفت: ۵۰۰ روستا در طرح ایجاد تحول اقتصادی نشانه گذاری شده است و حساسیت زیادی روی این طرح داشته باشیم.

عنایتی گفت: شرایط امور زمین اصلاً خوب نیست و بستر تولید نیاز به حمایت و حفاظت دارد تا از گزند متخلفان و زمین‌خواران مصون بماند وباهرگونه تغییر کاربری بشدت برخورد می‌کنیم.

کد خبر 5525107

منبع: مهر

کلیدواژه: جهادکشاورزی مازندران حسن عنایتی شورای کشاورزی بوشهر خطبه های نماز جمعه شیراز سنندج اردبیل قوه قضاییه مواد مخدر خراسان رضوی آمار کرونا سازمان تبلیغات اسلامی هفته قوه قضاییه مشهد گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۴۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،حجت الاسلام سید مهدی خاموشی رئيس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از نمایشگاه اینوتکس بازدید کرد.

وی در حاشیه بازدید خود از این نمایشگاه گفت: اصولا علم و دانش در هر کشوری مولفه قدرت آن کشور است و عزت ملی و اقتدارملی را بالا می‌برد همانطور که در گام دوم به آن توصیه شده است.

وی به تاثیر برپایی هر ساله نمایشگاه اینوتکس بر تقویت علمی جوانان و نقش آن در گسترش تولیدات داخلی اشاره داشت و افزود: ما نمونه این توجه بر علم و نوآوری در کشور را در وعده صادق که ترکیب چندعلم و تخصص کشور بود دیدیم و این بر اقتدار کشور ما در جهان افزود.

خاموشی تصریح کرد: فناوری منزلت می‌آورد و موجب عدم ارزبری از کشور و ارزآوری به داخل می‌شود. تکیه کشور نباید بر نفت خام باشد و تولید محصولات توسط پژوهشگران چندین برابر می‌تواند ارزآوری داشته باشد.

وی با اشاره به نمایشگاه امسال و آخرین دستاورد‌های به‌نمایش گذاشته شده گفت: من به پژوهشگران کشورمان تبریک می‌گویم و خوشحالم دانشگاه‌هایمان توانسته‌اند در سطحی گسترده به تولید بپردازند و دولت وظیفه حمایت از آنها را دارد و این مهم به تثبیت اقتدار کشور و فخر ملی ما کمک می‌کند.

وی ادامه داد:  برپایی نمایشگاه اینوتکس به افزایش فخر ملی کمک می‌کند و جایگاه ایران در جهان خیلی بهتر خواهد شد.شرکت‌ها در تمام ملیت‌ها می‌آیند تا در این نمایشگاه غرفه بگیرند و به تبادل دانش بپردازند و صد‌ها جلسه و کنفرانس علمی برپا می‌شود و این به رشد بازار ما کمک می‌کند.

وی ادامه داد: رئیس جمهور چند سال پیش مطرح کرد ما با دیپلماسی دانش‌بنیان بحث می‌کنیم و این بدان معناست که قدرت سیاسی و اقتدار در دانش نوین است و قدرت نمایی ما در عرصه دانش بنیان مسلط‌ترین نوع دیپلماسی است.

وی به نقش پارک فناوری پردیس در این انسجام و وحدت نخبگان و دانش پژوهان اشاره کرد و اظهارداشت: تاریخچه پارک پردیس نشان می‌دهد که این رویداد سال به سال رو به رشد است.

وی در خصوص استفاده این نهاد از فناوری‌های تولید کشور گفت: سازمان اوقاف خودش را موظف می‌کند در مولدسازی‌ها دنبال دانش‌بنیان‌ها برود و ما می‌توانیم در سهام دانش‌بنیان‌ها مشارکت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح جهش تولید در در دیم‌زار‌های مازندران
  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • کردستان دارای ظرفیت‌های مهم و ارزشمند اقتصادی است
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • برنامه‌های بخش کشاورزی بر اساس اطلس موجود تعریف شود